Az új évaddal egyre több probléma jelentkezik a Warzone 2-ben

2023. április 22.
22.8491
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Call of Duty: Warzone 2 harmadik szezonja egy hete indult el, izgalmas kiegészítéseket hozott, azonban sok játékos számára súlyosbította a szerverproblémákat és még a hivatalos Call of Duty Twitter fiókon is elismerték a problémát, aminek megoldásán már dolgoznak.

A játékosok többsége örül, hogy a fejlesztők aktívan dolgoznak rajta, de sokan sajnálkoznak, hogy ez ilyen sokáig tartott, mivel tapasztalataik szerint a játéknak már a megjelenés óta vannak szerverproblémái. Vannak, akik hónapok óta panaszkodnak összeomlásokra és kapcsolatmegszakításokra, azonban a hibák a Season 3 megjelenését követően gyakoribbak lettek.

Nem tudni, hogy ez az új szezon és a friss kiegészítések súlyosbították-e a problémákat a játék infrastruktúrájával kapcsolatban, vagy egyszerűen csak a felhasználók számának növekedése okozta. A játékosok folyamatosan beszámolnak összeomlásokról, valamint furcsa vizuális hibákról is, így bár sokan értékelik, hogy a Call of Duty elismerte a problémát, mások szerint ez kevés és már túl késő.

4 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 23 napja

Nem értem mi olyan rohadt bonyolult, be kell tenni néhány plusz hardvert. Pont.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 23 napja

Én nem tapasztaltam, igaz nem is vagyok túl aktív. röhögő smiley

válasz erre

muki

1 éve, 24 napja

Bal****ok . röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 24 napja

COD Mobile is szokott ****akodni, főleg rankedben.

válasz erre
Call of Duty: Warzone 2.0
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja