Az új évaddal egyre több probléma jelentkezik a Warzone 2-ben

2023. április 22.
22.6201
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Call of Duty: Warzone 2 harmadik szezonja egy hete indult el, izgalmas kiegészítéseket hozott, azonban sok játékos számára súlyosbította a szerverproblémákat és még a hivatalos Call of Duty Twitter fiókon is elismerték a problémát, aminek megoldásán már dolgoznak.

A játékosok többsége örül, hogy a fejlesztők aktívan dolgoznak rajta, de sokan sajnálkoznak, hogy ez ilyen sokáig tartott, mivel tapasztalataik szerint a játéknak már a megjelenés óta vannak szerverproblémái. Vannak, akik hónapok óta panaszkodnak összeomlásokra és kapcsolatmegszakításokra, azonban a hibák a Season 3 megjelenését követően gyakoribbak lettek.

Nem tudni, hogy ez az új szezon és a friss kiegészítések súlyosbították-e a problémákat a játék infrastruktúrájával kapcsolatban, vagy egyszerűen csak a felhasználók számának növekedése okozta. A játékosok folyamatosan beszámolnak összeomlásokról, valamint furcsa vizuális hibákról is, így bár sokan értékelik, hogy a Call of Duty elismerte a problémát, mások szerint ez kevés és már túl késő.

4 hozzászólás

Patrik94

5 hónapja, 3 hete

Nem értem mi olyan rohadt bonyolult, be kell tenni néhány plusz hardvert. Pont.

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 3 hete

Én nem tapasztaltam, igaz nem is vagyok túl aktív.

válasz erre

muki

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

Bal****ok .

válasz erre

VaPe

5 hónapja, 3 hete és 1 napja

COD Mobile is szokott ****akodni, főleg rankedben.

válasz erre
Call of Duty: Warzone 2.0
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt