Az Overwatch 2 el fogja majd kérni a telefonszámunkat a játékhoz

2022. október 02.
31.4411
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Blizzard hero shooterének a második epizódja, az Overwatch 2 napokon belül érkezik, a zavartalan szórakozás érdekében pedig meg kell majd adnunk a telefonszámunkat a játékban, még akkor is, ha játszottunk már az első résszel.

Elsőre lehet hogy ijesztőnek tűnik, viszont nem kell megijedni, a Blizzard a játékosok érdekében szánta rá magát erre a lépésre. Az Overwatch 2 ugyanis kétfaktoros beléptetést használ majd, az SMS Protect nevezetű biztonsági rendszer miatt kell majd megadnunk a telefonszámunkat a játékban.

Az Overwatch 2 ingyenes mivolta miatt volt szükség erre a lépésre, mivel a rosszalkodó játékosok, hackerek enélkül folyamatosan regisztrálhatnának millió és egy új, ingyenes profilt a játékban. Másrészt pedig így jóval könnyebb lesz majd visszaszereznünk a feltört játékosprofilunkat, a csalóknak pedig jobban fog fájni majd a bannolás.

Fontos hozzátenni, hogy csak aktív telefonszámot tudtok majd megadni. Az Overwatch 2 október 4-én fog érkezni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre, kíváncsian várjuk, hogy ez a biztonsági rendszer mennyire fogja majd vissza a csalókat.
4 hozzászólás

petrovicsz

2 hónapja,

Hát ezek hülyék.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja,

Hát akkor ezzel sem játszunk.

válasz erre

VaPe

2 hónapja,

Egy játékba minek kétlépcsős azonosítás?

válasz erre

Patrik94

2 hónapja,

SMS Protect be****ás hogy még nevet i adtak ennek a mindennapos funkciónak!

válasz erre
Overwatch 2
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt