Advertisement

Az Everspace 2 fejlesztője 1,65 millió eurót kapott a német kormánytól

2022. december 07.
38.8651
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Szövetségi Gazdasági és Klímavédelmi Minisztérium által a német játékalap legutóbbi, októberi felosztása közel 10 millió eurót tett ki és mindenféle kis, közepes és nagy videojáték-stúdiót támogat Németországban, köztük van a Rockfish Games is.
 

Az AA fejlesztő számára ez egy ugrásszerű lépest jelent további tartalmak létrehozásában a népszerű, gyors tempójú űrharc-sorozat hamarosan megjelenő, második részéhez.

Michael Schade, a Rockfish Games vezérigazgatója így nyilatkozott:

A kormány folyamatos érdeklődése a német stúdiók támogatása iránt elkötelezettséget mutat a helyi tehetségek támogatása és új szellemi tulajdon létrehozása iránt, egy növekvő kreatív területen. Ahogy közeledünk az Everspace 2 2023-as elindításához, csapatunk a jövőbe tekint és ez a támogatás segít ennek megvalósításában. A Rockfish Games ezt a támogatást az Everspace 2 2024-re tervezett, 3,9 millió eurós jelentősebb bővítéséhez fogja felhasználni.


2023 januárjában Lee Guille csatlakozik a Rockfish Gameshez kommunikációs és PR igazgatóként, Kanadából. A szakember egy évtizednyi kommunikációs, marketing- és PR-tapasztalatot hoz magával a játék- és az e-kereskedelmi ágazatban betöltött helyeiről.

A kibővített marketing részleg mellett a Rockfish Games csapata is folyamatosan bővül, a programozási és művészeti szerepkörökben jelenleg nyitva állnak az álláslehetőségek.
2 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 2 napja

Nesze neked, ****ul megy a németeknek, mi ov?

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 napja

Az komoly hozzájárulás.

válasz erre
Everspace 2
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljaMikee profilja