Az E3-as visszajelzések alapján javítják a Spider-Man-t

2018. június 22.
11.0521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mindig dicséretes, amikor egy fejlesztőcsapat ad a közönség szavára, ahogy azt most tette az Insomniac Games is, akik az E3-as reakciók alapján pofozgatták helyre a Spider-Man egyes elemeit.

Az Insomniac Games ismét mutatott nem kevés gameplay videót az idén érkező Spider-Man-ből a Sony E3 konferenciáján, ráadásul akik kint voltak az expón, azok ki is próbálhatták a hálószövő legújabb kalandját. A fejlesztőcsapat kreatív direktora, Bryan Intihar közölte a Twitter profilján, hogy az E3-on kapott visszajelzések alapján máris javítgatták a játékot.


Bár konkrétumokat nem közölt az úriember, annyi kiderült, hogy most már ha a város épületei között lengedezünk, akkor eltűnik a HUD jelentős része, mint például az életerő csíkunk, illetve a kütyüinkkel és a ruhánkkal kapcsolatos kijelzők. Talán ez önmagában egyelőre nem annyira hatalmas változtatás, de tekintve, hogy a játék idén szeptember 7-én jelenik meg, így bőven van még ideje ilyen apróságokkal jobbá tenni a játékot.
Spider-Man egyes elemeit.'>
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 4 napja

Nem tudom, hogy tényleg a játékosok visszajelzései miatt változtattak-e, vagy ez csak marketing duma, de minél jobb lesz a játék, annál jobb lesz a játékosoknak.

válasz erre

Vidoros

6 éve, 3 hónapja és 6 napja

Így kell ezt csinálni! Szimpatikus hozzáállás.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 3 hónapja és 6 napja

Ez a korrekt hozzáállás!
Így legalább ez nem fog belerondítani az élménybe az elején. mosolygó smiley

válasz erre
Spider-Man
11.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja