Az Avatar: Frontiers of Pandora fizikai kiadásai sem indulnak el a Day One Patch nélkül

2023. december 05.
18.7671
Botyi profilja, adatai
Botyi
A beszámolók szerint az Avatar: Frontiers of Pandora fizikai példányai nem játszhatóak internetkapcsolat nélkül, mivel egy felhasználó, aki korábban kapta meg a példányát, azt mondja, hogy nem működik az első napon ki nem adott javítás nélkül.

A dobozon is arra figyelmeztetnek, hogy a játék telepítéséhez internetkapcsolat szükséges, de a vevők azért megpróbálták a dátum megváltoztatásával, offline elindítani - sikertelenül. Mindez azt jelenti, hogy még a megjelenés napján sem fog működni a játék az első napi patch letöltése nélkül, a játék áruházi oldala is ezt látszik megerősíteni.

Bár az első napi javítások nem újdonságok, a játék teljes hozzáférhetetlenné tétele elég ritkának számít a megléte nélkül. Még ha nem is teljesítenek különösen jól, a legtöbb játék játszható az első napi javítás nélkül is, ez főleg azoknak hasznos, akiknek nincs elég erős internetkapcsolatuk a gyors letöltéshez.

Avatar: Frontiers of Pandora fizikai példányai nem játszhatóak internetkapcsolat nélkül, mivel egy felhasználó, aki korábban kapta meg a példányát, azt mondja, hogy nem működik az első napon ki nem adott javítás nélkül.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Dehát ez mindig így szokott lenni.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hát, nyilván, mivel abban van a javítás..

válasz erre

zender

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Mondjuk ez logikus.

válasz erre
Avatar: Frontiers of Pandora
24.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljaManiac profiljaMonyo profiljamarco profilja