Átneveznek egy skint a Battlefield 2042-ből, mert az orosz-ukrán háborúhoz kapcsolódik

2021. november 15.
32.5771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Battlefield 2042 egyik skinjét átnevezik, miután kiderült, hogy az orosz-ukrán háborúhoz kapcsolódik, lévén egyes játékosok rájöttek, hogy az orosz specialista Borisnak van egy Epic skinje, a "Little Green Man".

Ez sokakat felháborított, volt, aki megkérdezte a Battlefield 2042-t fejlesztő DICE-t, hogy rendben van-e, hogy viccből az országa egy részét elfoglaló orosz terroristákat rakják bele az alkotásba. Aki nem tudná, a "kis zöld emberkék" kifejezés a Krím annektálásában részt vevő orosz katonákra utalt a 2014-es ukrán válság idején.

Ezek a katonák jelöletlen zöld egyenruhát viseltek, és bár orosz felszerelést hordtak, Oroszország kezdetben tagadta, hogy az országukból érkeztek volna. Vlagyimir Putyin orosz elnök végül megerősítette, hogy ezek a "kis zöld emberkék" oroszok voltak, és kiderült, hogy a Krímbe küldött különleges erők voltak.

A DICE reagált ezen hangokra, mondván hogy őszintén értékelik, hogy felhívták erre a figyelmünket. Azzal folytattá, hogy a név használata nem volt szándékos, és segítettek nekik ezzel abban, hogy pozitív változást érjünk el a játékban. Át is nevezik a skint a következő frissítésben!

Battlefield 2042 egyik skinjét átnevezik, miután kiderült, hogy az orosz-ukrán háborúhoz kapcsolódik, lévén egyes játékosok rájöttek, hogy az orosz specialista Borisnak van egy Epic skinje, a "Little Green Man".'>
4 hozzászólás

VaPe

2 éve, 7 hónapja és 17 napja

Bölcs döntés.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 7 hónapja és 17 napja

****ul jönne ki, nem csodálom hogy óvatosak.

válasz erre

Gólem

2 éve, 7 hónapja és 18 napja

Eddig ezt nem tudták? Csak most esik le?!

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 7 hónapja és 18 napja

Mondjuk ezt meg is értem.

válasz erre
Battlefield 2042
22.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profilja