A Time Crisis 4 célba veszi a PS3-at

2007. július 14.
4.4191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Fölállni! Célozni! A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) bejelentette, hogy ez év novemberében a Time Crisis?4 megérkezik a PLAYSTATION?3 (PS3)-ra.

A NAMCO BANDAI Games Inc., új játéka, a Time Crisis?4 a klasszikus PlayStation? lövöldözős árkád játék első "következő generációs" változata ? nagy felbontású grafikával, még élvezetesebb játékmenettel, teljesen új belső nézetű móddal, 6 akciógombos következő generációs G-Con? 3 vezérlővel és duál analóg joystickkal ? így garantált a célpont kilövése. Te vagy Giorgio Bruno, a VSSE ügynöke. Küldetésed: megakadályozni, hogy a szigorúan titkos fegyver nemzetközi terroristák kezére jusson. Fegyvertárad: ügyességed, gyorsaságod és a forradalmi G-Con 3 vezérlő, amelyen most először duál analóg joysticket is találsz. Most Time Crisis stílusban kerül eléd az a tiszta, árkád stílusú lövöldözős játék, amit a PlayStation rajongói már megismertek és megszerettek. Fedezékbe! Újratöltés! Cél, tűz!

De nem csak a Time Crisis HD árkád játékmódban mutatkozik meg a következő generáció ? most először belső nézetű lövöldözős módban is játszhatsz Rush Kapitány bőrébe bújva. A G-Con 3 duál analóg vezérlőjével öt szinten keresztül mozoghatsz és lövöldözhetsz, bárhol és bármilyen irányban. És ha neked még ez sem elég, a Küldetés Végrehajtása módban, a Válság módban, az Árkád módban és az extra mini-játékokban terroristák ellen is küzdhetsz. Ha pedig már egyedüli játékosként mindent szétrobbantottál, még mindig ott a kétjátékos-mód, ami rendkívül mozgalmas árkád játékélményt ígér.





Fő jellemzők:

? Következő generációs G-Con 3: A minden porcikájával a következő generációs játékélmény tökéletesítésére tervezett G-Con 3 vezérlőn duál analóg joystickkal irányíthatod a főhős mozgását éppen úgy, mint a kamera látószögét.

? Belső nézetű lövöldözős mód: Újfajta, exkluzív játékmód, kizárólag a PS3-on. A Time Crisis történetében először a játékosok szabadon barangolhatnak öt új belső nézetű lövöldözős szinten.

? Még fejlettebb arzenál ? a szokásos, pisztolyokból és puskákból álló fegyverkészleten kívül a játékosok szerezhetnek gránátvetőket és járműre szerelt géppuskákat is (kizárólag a G-Con 3 FPS módban), amivel tovább erősíthetik halálos tűzerejüket. De vannak a játék során megszerezhető, kizárólag a konzolváltozatra kifejlesztett bónusz fegyverek is. Válassz fegyvert és készülj arra, hogy az ellenség minden irányból rád fog rontani.

Ráadásul a következő néhány hónap során a játék tovább gazdagodik majd, úgyhogy érdemes az ujjadat már most a ravaszra tenni és kiélesíteni a reflexeidet - Giorgio Bruno VSSE ügynökként csak te mentheted meg a világot azzal, hogy egyenként levadászod a rossz fiúkat.
1 hozzászólás

Vendég

17 éve, 8 hónapja és 19 napja

fdffdfdmosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja