A Samsung megnöveli a DDR2 memória-gyártási mennyiségét

2004. március 12.
1.5601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A SAMSUNG Electronics bejelentette, hogy a fejlett DDR2 memória megoldások készen állnak az új generációs, nagyteljesítményű PC-k és szerverek igényeinek teljesítésére.

A SAMSUNG DDR2 megoldások 400, 533 vagy 667 megabájt/sec (Mbps) teljesítményű 1 Gb, 512 Mb és 256 Mb sűrűségű DDR2 lapkát és tizenkilenc DDR2 alapú modul kombinációt tartalmaznak. A SAMSUNG megszerezte az Intel rendszertanúsítványát az iparág legnagyobb mennyisége, tizenkét 512 és 256 megabájtos DDR2 komponens számára.

A minőségi komponensek teljes kínálatára alapozva a SAMSUNG a modul konfigurációk széles elérhetőségét kínálja, beleértve a SAMSUNG egyedi modultervezési technológiáját felhasználó, nagy sűrűségű 2 gigabájtos, a NYÁK mindkét oldalán két sorban elhelyezett 36 darab 512 Mb-es monolit eszközt tartalmazó Registered-DIMM memóriát, valamint az iparág legnagyobb teljesítményű, 16 darab 512 Mb-es 667 DDR2 komponensből felépülő 1 gigabájtos puffer nélküli DIMM modult.

A SAMSUNG a 0,1 mikronos 1 Gb-es DDR2 termelését a fejlett 12-es számú, 300 mm-es szilíciumlapkát használó sorra helyezi át. A fejlett termelési lehetőségek egységesítése és a DDR2 megoldások széles skálájának biztosítása által ebben az évben a SAMSUNG készen áll arra, hogy támogassa az iparágat az új technológiákra történő áttérés során.

A Gartner Dataquest piackutató vállalat előrejelzései szerint a globális DDR2 piac az ez évi teljes DRAM eladások 10 százalékáról 2006-ra körülbelül a piac 66 százalékára nő. A SAMSUNG a jövőben megnöveli a DDR2 termelést a következő generációs technológia problémamentes bevezetése céljából.

A SAMSUNG tervezi a 2003-ban 30%-os piaci részesedést elérő DRAM üzletág további kiterjesztését az értéknövelt piacokat - például grafikát, digitális fogyasztási és mobil alkalmazásokat - megcélzó stratégiájának alkalmazásával.

Kapcsolódó linkek:
Samsung Corporation
1 hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja