Arzenál a fanatikusoknak

2008. április 10.
6.7631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Aki járt már valamely nagyobb nyugat-európai klub hivatalos márkaboltjában, az tudja, hogy ott aztán tényleg bármi megvehető a csapat logójával a gyereküléstől a cipőkanálig.

Talán nem árulok el vele óriási titkot, hogy hatalmas üzlet a labdarúgás a kontinens túlsó szegletében. Ezt példázza, hogy az egyik patináns londoni klub, az Arsenal játékos kedvű drukkereinek fanatizmusában bízva a Mad Catz a klub címerével ellátott kontrollereket és kiegészítőket jelentet meg.

A klub és a gyártó Mad Catz közötti megállapodás értelmében valamennyi játékkonzolhoz készülnek majd a klub címerévek, illetve játékosainak képével ellátott játékvezérlők egy limitált széria keretében.

Hasonlót eddig nem igazán láthattunk Európában. A gyártó gyaníthatóan komoly pénzösszeget volt hajlandó fizetni az Arsenal-nak a licenszjogokért. Ezért is, valamint a klub mögött álló óriási tábor miatt is joggal bízhatnak majd a termékcsalád sikerében. A pionír termékek új trendet indíthatnak el, és gyaníthatóan más népszerű klubbok színeiben is sorra feltűnnek majd a kontrollerek, játékosoknak szánt kiegészítők az öreg kontinensen.

2 hozzászólás

Vendég

10 éve, 9 hónapja és 4 napja

NAGYON JÓ CSAPAT!
kacsintó smiley

válasz erre

richie8

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

Volt egy Mad Catz-es Ps3 kontrolleren, azzal meg voltam elégedve, azon kívül nem igen ismerem a céget. Arsenal-os cuccot meg főleg nem láttam tőlük röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja