Aranylemezre került az Atomic Heart, már a kanyarban a posztszovjet lövölde megjelenése

2023. január 25.
44.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Jó hírekkel szolgált a Mundfish csapata, már a célegyenesben a szürreális, mutánsos akció-RPG játékuk, az Atomic Heart, aranylemezre került a program, ennek örömére egy friss előzetest is kaptunk a posztszovjet BioShocknak kikiáltott lövöldéhez.

A kiadóváltás miatt végül csak idén próbálhatjuk ki a Mundfish agyament sci-fi játékát, az Atomic Heartet, szerencsére minden a tervek szerint halad, aranylemezre került az Atomic Heart, megkezdődhet végre a retrofuturisztikus sci-fi kaland sokszorosítása. Ennek örömére egy új előzetest is kaptunk a játékhoz, a korábbi játékmenetet bemutató trailer után ezúttal az Atomic Heart különböző pályaelemeire fókuszál a rövid videó.

Az Atomic Heart egy kimondottan szürreális kalandnak ígérkezik a génmódosított szörnyekkel, mutánsokkal, a posztszovjet robotjaival és a Keleti Blokk szürke panelblokkjait megidéző látványvilágával. Szerencsére a megjelenés már itt van a kanyarban, az Atomic Heart február 21-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S konzolokra, az Xbox Game Pass kínálatában pedig a megjelenéstől kezdve elérhető lesz.



Atomic Heart, aranylemezre került a program, ennek örömére egy friss előzetest is kaptunk a posztszovjet BioShocknak kikiáltott lövöldéhez.'>
5 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

Ó de nagyon király!!!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

De jóóóóóóó lesz ezzz!!!!!!

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

Kiváncsi leszek rá, de először megvárom a teszteket.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Ez egy baromi jó játék lesz, remélem nem cseszik el!

válasz erre

Ganzer

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Imádnivalóan elborult, nagyon várom Gamepass-ba.

válasz erre
Atomic Heart
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja