Apró javításokat hozott a friss Windows 10 Insider Preview Build

2017. július 09.
4.9391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Microsoft nagyon büszke arra, hogy már több mint 400 millió eszközön fut Windows 10-es operációs rendszer, ami tényleg egy szép szám, ám még mindig óriási út áll a rendszer előtt ahhoz, hogy a redmondi 1 milliárdos terveket beteljesítse.

Az biztos, hogy egyhamar nem kapunk új operációs rendszert, a Windows 10 azonban kisebb-nagyobb frissítésekkel mindig meg tud újulni. Az újításokat elsőként az Insider programban résztvevők számára kiadott Preview Build-ek hozzák el, nemrég pedig felbukkant a legújabb kiadás.

Óriási újításokat nem vezettek be, de például egyszerűsödött az műveletközpont, frissítették azt, ahogyan a feladatkezelő a GPU-kat figyeli, illetve egy praktikus újítást is kivettek, mely lehetővé tette, hogy a PC-n megnézett helyszín megjelenjen a mobilos navigációban. A "Timeline" névre keresztelt egyik nagy újítás (az egyik eszközön ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk a másikon) kapcsán is nemrég érkeztek hírek, melyek azt taglalták, hogy mégsem az őszi Creators Update-ben kap majd helyet, de a Microsoft azt válaszolta erre, hogy nem is az volt a terv, félreértették őket a Build konferencián.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 9 hónapja és 6 napja

WoW!
Jó újítás lesz.
Nekem most ami megtetszett hogy a Twitter, Instagram és a Messenger appokat rátelepítve bármilyen program fölé helyezve küld értesítést. Így ha nincs a közelembe a telefon akkor is látom hogy jött üzenet vagy akármi más. Nem nagy dolog, de nekem tök hasznos.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

A gépházzal végezhetnének már, volt rá pár évük...

válasz erre

Direktor

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

Annyira durva hogy még másolni sem tudnak rendesen egy funkciót. A Timeline a macOS-ből lopott dolog és évek óta nem képesek lemásolni. Mondjuk ezek után nem meglepő hogy a normális funkciókat sem tudják lefejleszteni!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja