Áprilisban jön Xboxra a Godfall

2022. március 21.
19.5191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Godfall, a looter slasher akció-RPG, amelyet a PlayStation 5 egyik legfontosabb induló címeként harangoztak be, 16 hónappal a debütálása után Xbox-ra is átkerül - ami azt jelenti, hogy már nem lesz PlayStation konzol exkluzív.

Nyilván a PS-tulajok számára ez a bejelentés nem jelent sokat, de ez egy remek lehetőség arra, hogy sok új felhasználó ugorjon be az élménybe. Nem titok, hogy az alkotás rögös utat járt be. A kezdeti kritikák nem voltak elégedettek 2020 novemberében, és a következetes frissítések és egy kiadós bővítés ellenére a Godfall nehezen tudott megmaradni a köztudatban.

A Godfall soha nem váltotta be a benne rejlő lehetőségeket, mint "next-gen" kiadás, és a dolgok onnantól kezdve csak lefelé csúsztak, és már nem is nagyon van kilátásban, hogy jelentősebben kerülne bele tartalom. Április 7-én jön Xboxra!

Nézd nagyban ezt a videót!Godfall, a looter slasher akció-RPG, amelyet a PlayStation 5 egyik legfontosabb induló címeként harangoztak be, 16 hónappal a debütálása után Xbox-ra is átkerül - ami azt jelenti, hogy már nem lesz PlayStation konzol exkluzív.'>
2 hozzászólás

Gólem

2 éve, 1 hónapja és 14 napja

Gondolom jön ele együtt minden frissítés is.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 1 hónapja és 14 napja

Jó sokáig húzták! meglepett smiley

válasz erre
Godfall
11.040 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja