Androidra is megjelenik a legendás Another World

2012. január 19.
1.9221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb legendás videojáték jelenik meg a közeljövőben az Androidos készülékekre, Eric Chahi ugyanis bejelentette, hogy kétség kívül kultikus 1991-ben megjelent Another World című videojátékát erre a rendszerre is elkészíti a jövőben.

A tavalyi esztendő szeptemberében, a 20 éves évforduló örömére már kaptunk egy átiratot a klasszikus játék alapján, méghozzá iOS rendszerekre, ahol akkora sikert aratott a cím, hogy Eric már abban az időben elhatározta, mindenképpen elkészíti az Androidos verziókat is.

Erre pedig a tervek szerint már nem is kell sokat várnunk, hiszen bár a készítő nem árult el semmiféle konkrétumot azzal kapcsolatban, hogy mikor kerülhet fel a játék az Android Marketplace kínálatába, de várhatóan még valamikor az év elején.

A bejelentés szerint számtalan nehézségi beállítással, személyre szabható irányítással, valamint Open Feint támogatással érkezik ez az átirat, amiről bővebb információink valóban nincsenek, így várjunk türelemmel arra, hogy egy újabb legenda váljék elérhetővé Androidra is.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 22 napja

A legnagyobb kedvencem volt Amigán!mosolygó smiley Ó a régi szép idők...mosolygó smiley

válasz erre

Shade

13 éve, 3 hónapja és 22 napja

Ó yea! Remélem ZTE Bladen müxik majd.

válasz erre

babem

13 éve, 3 hónapja és 22 napja

el se hiszem hogy nem felejtették el

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja