Alternatív világokat fedezhetünk fel a Stellaris készülő bővítményében

2023. október 20.
16.2591
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Paradox Interactive bejelentette az Astral Planest, a Stellaris című sci-fi stratégiai játékának új, narratívára koncentráló bővítményét, amely még idén megjelenik PC-n, ebben alternatív dimenziókat fedezhetünk fel.

A DLC-vel számos párhuzamos világban találkozhatunk lényekkel és jelenségekkel, teljesen szerteágazó történetek keretében saját utunkat járhatjuk be az ismeretlenben. Közben új technológiákat, akciókat és ereklyéket oldhatunk fel, ezzel befolyásolva az űrt és kapcsolatba lépve a galaxissal.

Az Astral Planesben a legkülönfélébb helyszíneket látogathatjuk meg, amelyek mindegyike a megszokottól eltérő tulajdonságokkal és jelenségekkel rendelkezik. A Stellarisban most először navigálhatunk az elágazó történetekben egy külön erre a célra kialakított felületen, amelyet kifejezetten a választási lehetőségeink maximális kihasználására terveztek.

Stellaris című sci-fi stratégiai játékának új, narratívára koncentráló bővítményét, amely még idén megjelenik PC-n, ebben alternatív dimenziókat fedezhetünk fel.'>
3 hozzászólás

Mordorer

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nem egy "bőbeszédű" video. meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Hát nem sokat mutat ez a video. szomorú smiley

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 3 hete

Hmmmm izgalmasan hangzik!

válasz erre
Stellaris
15.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja