Állítólag a szerdai Sony eseményen leplezik le a Silent Hill rebootot

2020. június 01.
7.2541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Megmondani sem tudnánk már, hogy mióta lóg a levegőben, hogy a Konami rebootolni akarja a Silent Hillt, azonban megannyi módon csűrték-csavarták ezt a pletykát, viszont egy közös volt mindegyik ilyen infóban: sosem cáfolták, hogy készülne egy új rész.

AestheticGamer adott hírt ismét a friss pletykákról, aki a Silent Hillhez kapcsolódó információk szócsöve volt az elmúlt években kvázi. Elmondása szerint a csütörtökre, azaz a június 4-ére tervezett Sony eventen, ahol az első PS5-címeket fogják megvillantani, ott lesz a Silent Hill reboot is.

Továbbá arról is szót ejt emberünk, hogy PS5-exkluzív lesz a játék, valamint már játszható állapotban van a szoftver. Kojima korábban cáfolta, hogy bármi köze lenne a franchise-hoz, úgyhogy tulajdonképpen kizárt, hogy a nevét adná a projekthez. A forrás arról is említést tesz, hogy benne van a pakliban, hogy mégsem történik meg a leleplezés, ugyanis nem biztos, hogy launch címnek szánja a Sony a Silent Hill rebootot.

Egyébiránt a Resident Evil 8 is kap egy rövidke kis blokkot AestheticGamer bejegyzéseiben, miszerint eredetileg az E3-on rántotta volna le róla a Capcom a leplet, ő maga azonban úgy véli, hogy még vagy most a hónapban, vagy legkésőbb augusztusig, de megvillantják.

1 hozzászólás

Mordorer

4 éve, 1 hónapja és 23 napja

Na akkor csak lesz valami SH... mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja