Advertisement

Állítólag a Microsoft január végén egy saját műsorral jelentkezik

2023. január 09.
38.8621
Mikee profilja, adatai
Mikee
Úgy fest, hogy a Microsoft a rendkívül gyenge The Game Awards 2022-es szereplés után egy saját műsorral próbálja majd meg kiengesztelni a rajongókat, többen is azt állítják, hogy január végén egy nagy durranással készül majd a redmonti óriás.
Advertisement

A gyenge TGA 2022-es szereplése után a Microsoft mindent megtesz annak érdekében, hogy megnyugtassa a csalódott rajongókat. A Windows Central értesülései szerint január 25-én nagy bejelentésekre számíthatnak az Xbox-rajongók, az eseményen ugyanis szerepelni fog a Redfall, a Minecraft Legends, a Forza Motorsport és még számos cím is.

Az Xbox Developer_Direct eseményen az Arkane és a Bethesda csapata is részt vesz, reméljük, hogy a Starfield sem marad majd ki a buliból. Az infókat az Insider Gaming is megerősítette részben, szóval még az is könnyen előfordulhat, hogy igaznak bizonyulnak a pletykák.

Korábban az Xbox2 podcastben már utalgatott rá a Microsoft, valamint Aaron Greenberg is célozgatott rá, hogy készülnek valamivel 2023 elején, kíváncsian várjuk, hogy ezúttal mivel lepnek majd meg minket. Titkon azért reménykedünk benne, hogy hallunk majd valami újat a Fable régóta készülő rebootjáról, mert a legutolsó hírek nem voltak túl biztatóak.

Advertisement
4 hozzászólás

marco

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

rDAVE írta:
Végre Forza Motorsport!

válasz erre

rDAVE

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Végre Forza Motorsport!

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mondanám hogy kíváncsi vagyok, de nem lenne igaz. Nagyon rég nem csinálnak érdekes műsorokat.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Annyi stúrdiót megvettek, hogy hetente lenne mit bemutatni több órás műsorokban.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Patrik94 profilja