Alfa-verzióban a retro stílusú Sea of Stars RPG

2022. december 23.
37.3821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Sea of Stars, a közelgő retro stílusú szerepjáték elérte az alfa állapotot, a cím már az elejétől a végéig lejátszható és a 2023-as megjelenésre is jó úton halad, de konkrét időpont még nincs, ezt maga a Sabotage Studio jelentette be.

A héten a fejlesztő megosztotta az új frissítés hírét, az update neve "2022 Wrap-Up + Road To Launch". A legutolsó jelentős bejelentés fél év volt, akkor derült ki, hogy a Sea of Stars PS4-en és PS5-ön is elérhető lesz, akkor közölték azt is, hogy a mérföldköveket prioritásként kezelik, ennek megfelelően most bejelentették az alfát. A Sabotage Studio közölte, hogy a Sea of Stars fő sztorija teljesen játszható, minden szinten működik.

A funkciók közül kiderül, hogy lesz tábortűz melletti főzés, egy akadémia, ahol a főszereplők gyermekként edzenek és egy borzasztó főnök. A technikai szempontok megvalósulásával a Sea of Stars következő lépése a béta mérföldkő, amely már a tartalom elkészültét jelzi. A Sabotage Studio hozzáteszi, hogy a béta fázis egyelőre csak belsősöknek elérhető és az RPG megjelenése továbbra is 2023-ban várható.

Sea of Stars, a közelgő retro stílusú szerepjáték elérte az alfa állapotot, a cím már az elejétől a végéig lejátszható és a 2023-as megjelenésre is jó úton halad, de konkrét időpont még nincs, ezt maga a Sabotage Studio jelentette be.'>
4 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 5 napja

Már most nagyon tetszik! mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 5 hónapja és 6 napja

Igazi régivágású stuff lesz. Nagyon várós!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 6 napja

Nagyon ígéretes eddig minden róla, kíváncsian várom!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 5 hónapja és 6 napja

Ezt de várom már.

válasz erre
Sea of Stars
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja