Alaposan megdobta a The Last of Us széria eladásait az HBO élőszereplős sorozata

2023. január 23.
42.8801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Egy hete debütált az HBO élőszereplős The Last of Us sorozatának legelső epizódja, az első rész pedig nemcsak az HBO Max nézettségét dobta meg, hanem a The Last of Us széria eladásai is alaposan megemelkedtek, mondhatni kilőttek a premiert követően.

Az élőszereplős The Last of Us sorozat egy hete debütált az HBO Maxon, az évadnyitó pedig rendkívül jól sikerült. (A sorozatról írt kritikánkat ide kattintva találjátok) A GamesIndustry.biz beszámolója szerint a premiert követően szó szerint kilőttek a sorozat alapjául szolgáló játékok dobozos eladásai, a remake, a The Last of Us Part 1 eladásai 238%-kal, a PS4-es remasteré pedig 322%-kal emelkedtek meg az Egyesült Királyságban.

Az HBO alkotása még jópár hétig ellát minket új részekkel, szóval ez a szám még biztosan tovább fog nőni. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy a kissé megosztóra sikeredett The Last of Us Part 2 eladásait mennyiben befolyásolta a sorozat premierje. Egy esetleges második évad a folytatás eladásait is biztosan megdobná, a sorozat eddigi elképesztő sikerét elnézve pedig talán van is rá némi esély, hogy folytatódjon Ellie és Joel élőszereplős kalandja.

3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 3 napja

Őszintén, nem hittem volna hogy befolyásolja a játékeladásokat. meglepett smiley Nagyon kemény.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 3 napja

Pedig hát eddig se teljesített ****ul a széria! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 3 napja

Várható volt mondjuk.

válasz erre
The Last of Us Part 1
27.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja