Alaposabban is bemutatkozott a World War 3: ígéretes Battlefield-stílusú lövölde készül!

2018. május 30.
6.2281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Get Even és a Painkiller: Hell & Damnation által elhíresült (?) lengyel The Farm 51 munkatársai a korábbi belengetés után formálisan és teljes egészében bemutatták legújabb projektjüket, mely a World War 3 címet kapta a keresztségben.

A játékhoz érkezett egy elképesztően látványos trailer, aminek azért ne dőljünk be még azonnal - ismerve a készítők korábbi munkáit -, ellenben írjuk fel a World War 3 nevét bátran a várt játékok listájára, hiszen a nagyágyúkat talán nem szorongatja meg, de a fejlesztők egy Battlefield-stílusú többjátékos FPS-t ígérnek nekünk vele, ami a látott koncepció alapján már most ígéretesnek tűnik.

Sőt mi több, a fejlesztők szerint a World War 3 részeként nagy szerepet kap a csapatjáték, amit számtalan játékmódban, köztük egy battle royale mókában is kamatoztathatunk majd, de a rajongók a valaha látott legautentikusabb lövedék vs páncél-rendszerre számíthatnak tőle, jelentsen ez bármit is a gyakorlatban.

A World War 3 a hagyományos ütközetek mellett lehetőséget ad különféle harcjárművek, tankok és repülők irányítására is a világ valódi helyszínei, főként nagyobb városok, így Berlin, Varsó és Moszkva által ihletett pályákon. A játék várhatóan még idén felkerül a Steam Early Access kínálatába, ennél bővebb részletekre viszont csak később számíthatunk.

Nézd nagyban ezt a videót!



World War 3 címet kapta a keresztségben.'>
4 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Na jó, ez tényleg ígéretes. Remélem nem cseszik el.

válasz erre

Vidoros

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Ez eddig nekem nagyon tetszik. Kíváncsian várom.

válasz erre

Hentes

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Meglátjuk. Eddig nem rossz amúgy.

válasz erre

Patrik94

6 éve, 4 hónapja és 23 napja

Amit eddig mutattak belőle az nekem nagyon bejövős.

válasz erre
World War 3
7.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja