A britek a legaktívabb játékosok Európában

2009. október 01.
1.8821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egy friss felmérés szerint a Nagy Britanniában élő játékosok a legaktívabbak az európai régióban, a megkérdezettek hetvenhárom százaléka játszik rendszeresen videojátékokkal.

A serdülő korosztály, a tizenhárom, tizenkilenc év közötti korcsoport tagjai bevallottan heti átlag tizenegy órát töltenek videojátékokkal, de az ennél fiatalabbak, a nyolc év körüliek is nagyjából hét és fél órát ülnek a gépeik előtt egy héten.

A tradicionálisan kisebb demográfiai csoport tagjai, a nőnemű egyedek nyolcvanhat százaléka ismerte be, hogy szokott videojátékokkal játszani, ennél is meglepőbb talán az, hogy nagyrészt az ötven év felettiek sem vetik meg az elektronikus játékokat, ugyanis a kutatás végeredménye szerint negyvenkét százalékuk több időt tölt velük, mint például különféle magazinok olvasgatásával.

A britek a warez témájával is remekül állnak, szívesen invesztálnak be konzolos játékokba, a megkérdezettek mindössze négy százaléka nyúl illegális szoftverekhez, míg ez az arány Hollandiában magasabb, tíz százaléknyi, pedig a kiemelten jóléti államok egyike. A britek tehát nem csak játszani szeretnek, de szem előtt tartják a legalitás kérdését is, derült ki a UK National Gamers Survey felméréséből.
2 hozzászólás

Tibit

15 éve, 8 hónapja és 13 napja

Blindman írta:
Én mindíg mondtam, hogy a Britek f*sza gyerekek. Íme újabb bizonyosság!
A brit nőkről azt tartják ultra csúnyák, de a férfiak sincsenek jobb helyzetben! De ettől persze lehetnek még f*sza gyerekek.nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Blindman

15 éve, 8 hónapja és 26 napja

Én mindíg mondtam, hogy a Britek f*sza gyerekek. Íme újabb bizonyosság!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja