A Sony formálisan is bejelentette a MotorStorm RC-t

2011. november 24.
1.8531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Motorstorm-sorozat legújabb tagja néhány órája már benne él a köztudatban, köszönhetően a Sony által napvilágra hozott PlayStation Vitás kezdőcímeknek, amelyek között megtalálható volt a játék, ám úgy illendő, hogy nem csak egy címet vetünk oda a közönségnek, hanem formálisan is leleplezzük azt.

A mai napra virradóra meg is történt a hivatalos leleplezés, így máris megtudtuk például, hogy nem csak hordozható konzolra, hanem PlayStation 3-ra is megjelenhet a játék, méghozzá a klasszikus off-road versenyzést egy teljesen új aspektusba helyezve.

A Motorstorm RC-ben ugyanis távirányítós autókat fogunk irányítani, amelyek között ugyanolyan széles járműparkot találunk majd, mint a korábbi részek esetében, sőt a játékélmény sem fog megváltozni egy cseppet sem. Ha még mindig nem győztünk volna meg, akkor nem árt tudnod, hogy négy klasszikus helyszínről, mintegy 16 pálya áll majd a rendelkezésünkre a sárdagasztáshoz, így tulajdonképpen minden éghajlatot és egyebet lefed majd a játék, amit PlayStation 3-on akár négyen is játszhatunk egyszerre, köszönhetően az osztott képernyős módnak. Az illetékesek egyébiránt azt tervezik, hogy aki megveszi az egyik platformra a játékot, az ingyenesen kapja meg a másikra is, tehát nem kell egy Vitás verzió mellé külön a PlayStation 3-asba is beruházni. Támogatandó ötlet, reméljük követőkre talál. Megjelenés - mint már tudjuk jól - jövő februárban, a Sony új marokkonzoljának premierjekor.
Motorstorm-sorozat legújabb tagja néhány órája már benne él a köztudatban, köszönhetően a Sony által napvilágra hozott PlayStation Vitás kezdőcímeknek, amelyek között megtalálható volt a játék, ám úgy illendő, hogy nem csak egy címet vetünk oda a közönségnek, hanem formálisan is leleplezzük azt.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 9 hónapja

Ehhez a játékhoz volt szerencsém egy rövidke teszt erejéig Vita-n és amennyire nem mutat semmit képeken, meg videókon, nekem annyira tetszett a játék. Tudjátok, ronda és finom röhögő smiley

válasz erre
Motorstorm
2.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja