Advertisement

A Pokemon Black and White új verziójának bejelentése várható a közeljövőben?

2011. október 23.
2.6341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes szóbeszédek láttak napvilágot a hétvége folyamán a világhálón, egy idő előtt nyilvánosságra került domain regisztrációnak köszönhetően ugyanis megtudtuk, hogy a közeljövőben bejelentésre kerülhet egy vadonatúj Pokemon Black and White verzió.
 

A Gaemfreak fejlesztőcsapata és a Nintendo ugyanis bejegyeztettek egy pokemongray.com domain nevet, amely külföldi kollégáink szerint az imént említett videojáték új változatának alcíme lehet, méghozzá ilyen formában: Pokomon Black and White - Pokemon Gray

Más források azt sem tartják kizártnak, hogy egy vadonatúj Pokemon videojáték készülődik ilyen címmel, ugyanakkor az a tény, miszerint a Nintendo a Black and White doman név mellé, illetőleg ahhoz kapcsolódóan regisztrálta az új címet, inkább az első lehetőségre enged következtetni. További zavart okoz a rendszerben, hogy a Gamefreak csapata korábban bejelentette, nem terveznek "gray" változatot a Pokemon Black and White-hoz. Hogy akkor mégis mit takarhat a Pokemon Gray cím? Reméljük hamarosan kiderül!
3 hozzászólás

sasikaa

12 éve, 2 hónapja és 25 napja

Már megint 1 Pokemon game...

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 25 napja

Ennek azért már 3ds-re kéne jönnie inkább.

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 25 napja

Nagy kedvencem volt anno, örülnék egy új verziónak.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja