Advertisement

A DICE megcáfolta a BF3 béta rajtolásáról szóló pletykákat

2011. augusztus 25.
2.3021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Lélegzetünket visszafojtva pislogunk a Battlefield 3 béta verziója felé; szinte kitapintható a levegőben vibráló feszültség - ami nem csoda, hisz bármelyik pillanatban a média felszínére úszhat valami rendkívüli infó az EA ígéretes alkotása kapcsán.
Advertisement

Csakhogy a felkavart vízben képtelenség kihámozni, mely szóbeszédek bírnak hitellel, és melyek kacsák. Nos, az akciójáték bétájának dátuma is ott kavargott a zavaros pletykarengetegben, amire aztán a fejlesztőcsapat nyomban le is csapott, hogy vérbe fojtsa reményeinket.

Sokan egészen mostanáig abban a hitben éltek, hogy a Battlefield 3 Béta szeptember 9-én veszi kezdetét, mindazok számára, akik birtokukban tudják a Medal of Honor-t és/vagy előrendelték a BF3-at az EA Origin szolgáltatásán keresztül, a többieknek pedig 11-én csatlakozhatnak: ez persze túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen. Egy élelmes rajongó kérdőre vonta kedvenc kiadónkat a Twitter-en, mire ők kurtán annyit mondtak:

"Nem valós :)"

Továbbá a DICE jóváhagyta, hogy a kérdéses béta "szeptemberben indul", illetve hogy "elérhető lesz valamennyi konzolon". Akik pediglen a fenti feltételeknek megfelelnek (azaz rendelkeznek Medal of Honor-ral és előrendelték a játékot az Origin-on keresztül), azok 48 óra előnnyel indulhatnak.
Advertisement
3 hozzászólás

NightVision

12 éve, 4 hónapja és 24 napja

egy kis pánikkeltés,hogy még jobban menjen a játék....
brútál,hogy milyen marketing van a játék körül

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 2 napja

gyorsan kilőtték a találgatásokat

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 2 napja

Akkor lényegében mégis igaz csak nem napra pontosan...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja