A Bethesda bejelentette a Dishonored-öt

2011. július 07.
2.0481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az Egyesült Államokbeli kiadó egy merőben új cím bejelentésével borzolta a mai napon a kedélyeket, ráadásul egy, a napjainkban kissé elhanyagolt műfajt színesbítő produktummal.

Az új first-person-os lopakodós akció/kalandjáték a Dishonored nevet viseli majd, remélhetőleg büszkén, midőn jövőre méltóztatik megjelenni, s jóravaló Bethesdánk szerencsénkre ezúttal is több felületet fogott célkeresztbe (köztük a PC-t is), s várhatóan valami új élménnyel lep majd meg minket.

A Dishonored fejlesztői székében az Arkane Studios ül - akiket csak nemrég (tavaly augusztusban) vágott zsebre a Bethesda felett anyáskodó ZeniMax vállalat -, ráadásul olyan személyek is szolgálnak a fedélzeten, mint Harvey Smith (az első két Deus Ex fejlesztője), aki ezúttal kreatív társigazgató lesz, illetőleg Vikor Antonov (a Half-life 2-ből ismeretes City17 dizájnere).

A Game Informer szerint ez korántsem egy olyan játék, ami végletekig pumpálja bennünk az adrenalint, a Dishonored egészen más játékélménnyel kecsegtet.

"Ez egy olyan játék, ami az orgyilkosságról szól, neked mégsem kell benne megölnöd senkit. Ennek a játéknak a beszivárgás a lényege, mely során csapdákat állíthatunk fel és lemészárolhatjuk egy arisztokrata kastélyának egész helyőrségét, ahelyett, hogy belopóznánk. Ez a játék a brutális erőszakról szól, amiben ki-be rohangálhatunk az erődítményekből, anélkül, hogy bárki valaha is megtudná, hogy ott jártunk. A játék lényege az erkölcs és a játékos választása, itt ugyanis az általad alkotott világ a te cselekedeteiden alapul, nem navigáló párbeszéd-fákon."

A Dishonored 2012-ben jelenik meg, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re!
1 hozzászólás

Aidon Assassin

12 éve, 5 hónapja és 18 napja

Ez milyen jellegű játék?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja