A Vasember-játék mellett két másik Marvel címen is dolgozik az EA

2022. október 31.
30.8741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az Electronic Arts a mai napon hivatalos közleményben erősítette meg, miszerint a már korábban bejelentett Vasember-játék mellett két másik Marveles cím is készül a Battlefield játékok kiadójánál a Marvellel kötött megállapodásnak megfelelően.

A Vasemberes játékról már régóta tudtunk, a külső nézetes single-player programot a EA Motive csapata fejleszti. A megállapodás értelmében viszont további két Marveles cím is készül az EA háza táján, a mai napon az EA is megerősítette közleményében a Bloomberg által korábban már megszellőztetett hírt.

A két új játékban szintén a Marveles univerzum hősei kapják majd a főszerepet, saját különálló történettel rendelkeznek majd. Az egyik új cím a pletykák szerint egy nyílt világú Black Panther-játék lesz, a fejlesztést pedig a Monolith Productions korábbi vezetője által alapított új stúdió végzi majd. A harmadik játékról még nincs semmilyen konkrét infónk, annyi biztos, hogy az EA jelenleg minden erejével a Vasemberes programra fókuszál.

3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 6 hónapja és 9 napja

Mondanám hogy kíváncsi vagyok, de nagyon nem. röhögő smiley EA már nem nagyon tud felizgatni az ilyen bejelentésekkel.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 9 napja

Na megvan nekik az új tucatgyártás alapanyag.. röhögő smiley

válasz erre

Kisember001

1 éve, 6 hónapja és 10 napja

Azt hittem Amy Henning csapata már dolgozik egy Fekete Párduc játékon amiben Amerika Kapitánnyal együtt szerepel majd. Kissé redundánsnak tartom.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja