A vártnál korábban futott be az Assassin's Creed Valhalla utolsó kiegészítője

2022. november 30.
37.3831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Egy érdekes anomália ütötte fel a fejét minap az Assassin's Creed Valhalla utolsó kiegészítőjével, a The Last Chapterrel kapcsolatban, idő előtt élesedett ugyanis a decemberi frissítés, emellett egy nem várt meglepetést is hozott magával a DLC.

Mint derült égből Odin villámai, úgy érkezett meg a semmiből a vikinges kaland, az Assassins Creed Valhalla utolsó DLC-je, a The Last Chapter. Eredetileg december 6-án érkezett volna meg az Eivor történetét lezáró csomag, viszont valami váratlan anomália történhetett, a Ubisoft ugyanis Twitteren jelentette be, hogy már élesedett a frissítés.

Természetesen ahhoz, hogy elkezdhessük a nagy finálét, Anglia összes régióját be kell majd járnunk, pontot kell tennünk az asgardi történetszál végére, valamint az Order of the Ancients tagjait is likvidálnunk kell. (A tennivalók teljes listájáról ide kattintva olvashattok).

A Valhalla történetét lezáró kalandok mellett egy meglepetéssel is szolgált a frissítés, a "Shared History" küldetés során az Assassin's Creed Mirage főhősének, Basimnak a mentorával, Roshannal fogunk majd kalandozni. Viszont a DLC után végleg búcsút kell majd mondanunk a vikingeknek, az Assassin's Creed Valhalla ugyanis nem kap Game+ módot.

3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

De ritkán olvasni ilyet.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Hát ilyet is ritkán látni!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Van amivel hamarabb elkészülnek? Mivé lett a világ?

válasz erre
Assassin's Creed Valhalla
10.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt