A vártnál korábban érkezik majd a Scorn

2022. szeptember 29.
4.8311
Mikee profilja, adatai
Mikee
Egy igazán jó hírünk van a horrorrajongók számára, az Ebb Software csapata úgy döntött, hogy nem váratják tovább a játékosokat, a belső nézetes testhorror, a Scorn megjelenését előrébb hozták pár nappal.

Manapság, amikor szinte minden nap csúszásokról kell beszámolnunk (khmm. Skull & Bones), üdítő látni, hogy egy játék nemcsak időben, de a vártnál korábban érkezik. A borzongatós atmoszférájú Scorn eredetileg október 21-én debütált volna, az új megjelenési dátum viszont október 14, egy héttel korábban vethetjük bele magunkat a lidérces utazásba.

A jó hírek mellett a fejlesztők hoztak nekünk egy új előzetest is, amiben az ébredező főhőst nézhetjük meg. A Scorn egy groteszk világba kalauzol el minket, ahol teljesen magunkra leszünk utalva, az eddig látottak alapján morbid feladványok és sötét titkok várnak majd ránk.

A játék tehát a tervezettnél egy héttel korábban, október 14-én érkezik, PC-n Steamen, Epic Games Store-ban és GOG-on, Xbox Series X|S konzolon, valamint a Game Pass kínálatában lesz majd elérhető.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

petrovicsz

2 hónapja, 2 napja

Na végre ilyen is van!

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 napja

Nafene, nálam nagyon várós!

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 napja

Hát.... Kíváncsi leszek, ez hogy hat majd a minőségre, bugok, ilyesmi.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 napja

Hát ilyet is ritkán látni.

válasz erre

nurbanu

2 hónapja, 3 napja

Még szép hogy előre hozták bugosan is csak nyerjenek pár napot, én inkább eltoltam volna novemberre.
Október 18 - A Plague Tale: Requiem ; Október 19 - Uncharted: Legacy of Thieves Collection ; Október 21 - New Tales from the Borderlands ; Október 28 - Resident Evil Village - Winters? Expansion ; nem beszélve a The Last of Us Part I ami meglepetésként fog berobbanni, decemberben meg üt mindent a The Callisto Protocol , ha már a S.T.A.L.K.E.R. 2 nem jelenik meg.

válasz erre
Scorn
16.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt