A Ubisoft szakít a rájuk jellemző kilátókkal a Star Wars: Outlaws nyílt világában

2024. április 15.
21.4541
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Star Wars-rajongók számára az előző egy nagy hét volt, hiszen végre lerántották a leplet az Outlawsról és rengeteg új információt árultak el a sorozat első nyílt világú játékáról, azóta pedig kiderült, hogy a Ubisoft szakít az egyik nagy hagyományával.

Amikor az Outlawsról kiderült, hogy Ubisoftos nyílt világú játék, joggal feltételezhettük, hogy ugyanazt a formulát fogja követni, amit a stúdió az elmúlt évtizedben szinte minden játékában alkalmazott. Vagyis különböző magaslatokat fogunk megmászni, hogy minél több területet tárjunk fel a térképből és állítsunk be úti célokat.

Úgy tűnik, ez most változik, ugyanis a Game Informer online tartalomért felelős igazgatójának, Brian Sheának nemrégiben lehetősége volt kipróbálni a játékot és beszélgetni a fejlesztőkkel. Az Outlaws kreatív igazgatója azt mondta neki, a jól ismert kilátók, tornyok egyáltalán nincsenek benne: "Ahogy felfedezed, a köd szétoszlik, ahová mész."

lerántották a leplet az Outlawsról és rengeteg új információt árultak el a sorozat első nyílt világú játékáról, azóta pedig kiderült, hogy a Ubisoft szakít az egyik nagy hagyományával.'>
2 hozzászólás

Tommy

1 hónapja, 2 hete

Biztos vagyok benne, hogy így is lesznek magaslatok, ahonnan majd be lehet látni. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Legalább nem minden játék ugyanolyan.

válasz erre
Star Wars: Outlaws
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMitüzenarádió profilja