A Ubisoft pert indított egy Rainbow Six: Siege csalásokat árusító csapat ellen

2019. október 28.
9.6921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem hajlandó szó nélkül tovább tűrni a Ubisoft, hogy bárki szabadon adhat és vehet csalásokat a Rainbow Six: Siege-hez, a franciák ezért elhatározták, hogy beperlik az egyik legnagyobb csapatot, akik ilyesmik árusítására szakosodtak.

Hamarosan tehát a bíróságon találkoznak majd a Ubisoft ügyvédei és a MizuSoft képviselői, méghozzá azért, mert a kérdéses csapat neve alatt olyan csalásokat lehet vásárolni a Rainbow Six: Siege-hez, melyek rendkívül negatívan befolyásolják a fair playt - nagyobbat sebző fegyverek, előre kijelölt ellenfelek és így tovább -, mindennek pedig alaposan meg is kérik az árát.

A Ubisoft szerint a helyzetet tovább bonyolítja, hogy a MizuSoft valódi tulajdonosa az amerikai törvények szerint még kiskorú, de egy webdizájnnal foglalkozó vállalat segít neki tisztára mosni a csalásokból befolyó pénzt, mely mögött valamelyik szülő állhat, vagyis egy komplett családi vállalkozás bukhat meg hamarosan, hiszen a kiadó nagyon komoly kártérítést szeretne leakasztani a kihágásokért.
Rainbow Six: Siege-hez, a franciák ezért elhatározták, hogy beperlik az egyik legnagyobb csapatot, akik ilyesmik árusítására szakosodtak.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

4 éve, 10 hónapja és 6 napja

Mindenhol így kellene csinálni!

válasz erre

muki

4 éve, 10 hónapja és 7 napja

Ezt nagyon sok játéknál így kéne csinálni.

válasz erre

Tommy

4 éve, 10 hónapja és 7 napja

Helyes. Rockstar is büntethetne.

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljatibormolnar205 profiljamarco profilja