A The Legend of Zelda: Breath of the Wild lesz az utolsó játék Wii U-ra

2017. január 20.
3.6261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Nintendo korábban nem fogalmazott túl egyértelműen azzal kapcsolatban, hogy a Nintendo Switch megjelenésével mi lesz a Wii U sorsa, ellenben úgy hittük, hogy egy ideig még támogatják majd a konzolt.

Úgy tűnik azonban, hogy a japánok is belátták, mekkora zsákutca volt ez a masina, lévén Reggie Fils-Aime a Polygon munkatársainak adott interjúban bejelentette: a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lesz a Nintendo Wii U utolsó videojátéka - legalábbis ami a belső fejlesztésű címeket illeti.

Ez tehát nem jelenti azt, hogy külsősök nem fognak, illetve nem készíthetnek már új címet a konzolra, azonban ez a lehetőség eddig sem volt túl népszerű az alkotók körében, így amint Reggie is fogalmazott: a Wii U életciklusának végéhez értek.
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 9 napja

Azt nem értem, hogy a WiiU gyenge szereplése után miért nem kezdtek egy alapvetően új stratégiát. Mi az, hogy egy harmatgyenge masinával állnak elő, amire a legócskább mozgásérzékelős játék kerül annyiba, mint a másik konzolokon a top címek? Nevetség tárgyává teszik saját magukat. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a kezdeti nagy lelkesedés, amikor még boldog-boldogtalan azt nyilatkozta, hogy támogatják a Switch-et, hamar alább fog hagyni és nem nagyon lesznek külsős címek. Már a kezdő játékfelhozatal is vicc kategória. Sokkal több, komoly cím kellett volna, nem ilyen rugókezű boxolók.

válasz erre

Imperator

7 éve, 10 hónapja és 10 napja

Hát igen, ha már elkezdték Wii U-ra fejleszteni, akkor már ne vesszen teljesen a kukába.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 10 hónapja és 10 napja

Elég gyorsan lemondtak róla, de én lehet inkább a hirtelen olcsóbb Wii U-t veszek meg mint a kegyetlenül túlárazott és alapján a jelenlegi generáció hardvereihez fel sem érő Switch-et vegyek.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 10 hónapja és 10 napja

Itt az új gen, csoda, hogy ezt a játékot mindkettőre adják. Soony is max azokat tolta még ki PS3-ra, amit arra fejlesztettek végig. Ilyet nem csináltak, hogy PS3-ra és PS4-re egyszerre adjanak ki egy játékot, helyette még a jobb PS3 és PS Vita játékokat is átportolták. Némi túlzással még feleslegessé is tették a régi gépek megtartását... röhögő smiley

válasz erre
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja