A The Last of Us Part 2-ben Ellie nem egyedül fog kalandozni

2018. július 11.
1.6011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár a The Last Of Us Part 2 esetében a Naughty Dog most már teljes mértékben Ellie-t helyezi középpontba, úgy tűnik mégsem magányosan fogjuk utunkat róni, a fejlesztőcsapat biztosított minket efelől.

Nemrégiben kiderült, hogy a mostanra már tinédzserre érett hölgyemény lesz az egyedüli játszható karakter, Neil Druckmann, a fejlesztőstúdió alelnöke elhintette egy interjú során, hogy bizony lesz főhősünknek társa.

Az előző epizódban ugye Ellie volt ez a partner, és a látott gameplay videóból nem derült ki, hogy ki is ez a titokzatos illető - ha egyáltalán egy személyről van szó, és nem többről -, Druckmann elmondása alapján a céljuk az, hogy elérjék, hogy a játékos valódi emberként tekintsen bajtársaira.

Logikus lenne kapásból Joel-re tippelni, de nem szabad elvetetni azoknak a fiataloknak a lehetőségét sem, akik már felbukkantak a bemutatott trailer-ben.
The Last Of Us Part 2 esetében a Naughty Dog most már teljes mértékben Ellie-t helyezi középpontba, úgy tűnik mégsem magányosan fogjuk utunkat róni, a fejlesztőcsapat biztosított minket efelől.'>
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 2 hónapja és 13 napja

Jó lenne, ha Joel lenne, de szerintem pont amiatt nem ő lesz, mert mindenki arra számít. Személy szerint én arra tippelek, hogy nem is ember lesz az állandó társunk, hanem egy kutya.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 2 hónapja és 14 napja

Az elsőben is nem egy társunk volt.
Úgyhogy tuti lesznek benne jó sokan. mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

6 éve, 2 hónapja és 14 napja

Nem os lenne sok értelme.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 2 hónapja és 14 napja

Furcsálltam volna ha nem így lesz.

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaXTomiX0029 profilja