A Ted Lasso főhősével is irányíthatjuk majd a csapatunkat a FIFA 23-ban

2022. szeptember 22.
5.1521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az amerikai vígjátéksorozat, a Ted Lasso főszereplője, Jason Sudeikis és a sorozatbeli csapata is képviselteti majd magát a soron következő FIFA epizódban, a FIFA 23-ban, az Electronic Arts pedig egy trailert is hozott nekünk ennek örömére.

A FIFA 23 több szempontból is mérföldkő lesz a sorozat életében, hiszen ez az utolsó EA által felügyelt epizód, az új részben pedig komoly változtatások várhatóak a korábbi részekhez képest. Úgy tűnik, hogy az EA licencek tekintetében sem adja alább, érkezik ugyanis a játékba a Ted Lasso-nak a főhőse és a sorozatban dirigált csapata, az AFC Richmond.

Jason Sudeikis karakterével a karriermódban tudjuk majd menedzselni a klubunkat, emellett az AFC Richmond is választható lesz a különféle játékmódokban. A sorozat játékosai, Jamie Tartt, Dani Rojas, Sam Obisanya, Roy Kent és Isaac McAdoo is pályára lépnek majd, emellett egyéb sorozattal kapcsolatos kozmetikai tartalmakat is feloldhatunk majd a játékban.

A FIFA 23 szeptember 30-án érkezik majd PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre, a Ted Lasso első és második évadát pedig az Apple+-on találjátok meg. Addig is kedvicsináló gyanánt itt a rövid bejelentő előzetes:

Nézd nagyban ezt a videót!



FIFA 23-ban, az Electronic Arts pedig egy trailert is hozott nekünk ennek örömére.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 7 hónapja és 20 napja

Ahhhhhaaaaaa... Kicsit elszakadtak a fiúk a Fifától... röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja és 21 napja

De gáz. szomorú smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 7 hónapja és 21 napja

Jézusom ******'>*******. röhögő smiley

válasz erre
FIFA 23
15.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja