A szamurájok korába utazhatunk a most megjelent Like a Dragon: Ishin!-ben

2023. február 21.
30.5701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A SEGA és a Ryu Ga Gotoku Studio bejelentették, hogy a szamurájos kalandjáték, a Like a Dragon: Ishin! megjelent PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra és PC-re.

Ebben a történelmi kalandban az 1860-as évek Japánjában járunk, ahol egyenlőtlenség alakult ki, azonban egy kardos megváltoztatja a történelmet a szamurájok alkonyának korszakában. Egy becsületét vesztett szamuráj, Sakamoto Ryoma történetét követhetjük végig, miközben a mesterének a merénylőjét keresi, hogy tisztára mossa a nevét és akinek tettei egy forradalmat indítanak el.

A játékban négy különböző harcstílus közül választhatunk, megtalálhatóak a klasszikus kardok és a modern lőfegyverek is, közben pedig fejleszthetjük a képességeinket, hogy újabbakat oldhassunk fel. Gyűjthetünk különböző tárgyakat is, amelyek átmeneti power-uppokat és különleges képességeket nyújtanak. A Like a Dragon: Ishin! kiterjeszti a 2014-es Japán-exkluzív elődjét teljesen új tartalmakkal, újradolgozott grafikával, modern platformokra.
Like a Dragon: Ishin! megjelent PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra és PC-re.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 8 napja

Remélem elég jó lesz, nagyon várom.

válasz erre

muki

1 éve, 3 hónapja és 8 napja

Lesz teszt srácok? Addig nem ruháznék be..

válasz erre
Like a Dragon: Ishin!
24.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja