A Suicide Squad: Kill The Justice League is kint lesz a The Game Awardson

2021. december 08.
47.7061
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A korábban a Batman Arkham trilógián dolgozó Rocksteady már tavaly felfedte, hogy az új játékuk az Öngyilkos Osztag csapat köré fog felépülni, azonban idáig nem láthattuk magát a játékot működés közben, viszont nemsokára ez megváltozik.
 

Szinte naponta jönnek az idei The Game Awards-al kapcsolatos információk, mi minden lesz várható a közelgő díjátadón, ehhez kaptunk egy újabb megerősítést is. A Rocksteady legújabb játéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League ugyanis mindenképpen szerepelni fog az átadón.

Egy pár napja már sejthettük ezt, amikor az eseményhez érkezett egy rövid felcsigázó előzetes, amiben szerepelt egy képkocka erejéig a közelgő kooperatív akciójáték. Azonban most a Rocksteady vezérigazgatójának, Sefton Hillnek egy új Twitter posztjából kiderült, hogy valóban ott lesz a készülő program. Sőt a megosztott GIF alapján nem kizárt, hogy végre valahára megkapjuk az első gameplay felvételt is a játékból, talán egy megjelenési dátumot is mellé.

A Suicide Squad: Kill the Justice League-ről jelenleg annyit tudunk, hogy valamikor a 2022-es évben fog debütálni, még októberben egy sztori előzetes is megmutatkozott.

2 hozzászólás

fighterlaci

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nincs E3, örülnek hogy van valami más...

válasz erre

Gólem

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

****a, engem érdekel ez a játék.

válasz erre
Suicide Squad: Kill the Justice League
nincs ár
kövesd a játékot!

 
Minden hír, videó és cikk
TGA 2021
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljamarco profilja