A Starfield-ről szivárogtatott érdekes infókat egy volt fejlesztő

2022. április 29.
31.3791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas részletek látták meg a napvilágot a Starfield kapcsán, amit egy ex-fejlesztőnek köszönhetünk, aki magát csak Hevy008 név alatt hívta a ResetErán, tehát kezeljük fenntartásokkal az alábbiakat.

Annak ellenére is, hogy többnyire nagyszerű hírek jöttek, így megtudtuk, hogy szerinte a Starfield összességében kifejezetten mutatós lesz majd, de a Creaion Engine 2.0 korlátai miatt azért nem éri el a Horizon: Forbidden West szintjét, ellenben a tartalom tekintetében verhetetlennek bizonyul majd, sőt olyan sok a tartalom, hogy egy részét alighanem ki is kell majd vágni belőle a megjelenés előtt, mert nem tudnak mindent befejezni az alkotók.

A fejlesztő szerint a nyáron már kipróbálható lesz a béta, sőt arról is beszélt, hogy miközben az akciók kiválóak lesznek, a repülés jelen állapotában inkább kellemetlen, noha mi annak is örülünk, hogy egyáltalán lehet repkedni majd a játékban, hiszen eddig csak arról volt szó, hogy lesz saját űrhajónk, de hogy vezethetjük is, azt nem tudtuk.
Starfield kapcsán, amit egy ex-fejlesztőnek köszönhetünk, aki magát csak Hevy008 név alatt hívta a ResetErán, tehát kezeljük fenntartásokkal az alábbiakat.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 3 hónapja és 4 napja

Nagyon kíváncsian várom!

válasz erre

Direktor

2 éve, 3 hónapja és 4 napja

Nem kell neki olyan szintnek lennie mint a Horizon.

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 3 hónapja és 4 napja

Jókat mondott róla, de majd meglátjuk.

válasz erre
Starfield
26.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaBotyi profiljaManiac profiljaiPet profilja