A Sekiro: Shadows Die Twice sokban eltér a Dark Souls-tól

2018. június 16.
5.0351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tekintve, hogy ugyanaz a FromSoftware dolgozik a Sekiro: Shadows Die Twice című játékon, mint a hírhedten nehéz Dark Souls-on, a bemutatott videóanyag alapján sokan egyből összekapcsolták a két címet, de most megtudtuk, hogy miben is fognak különbözni.

A FromSoftware az új játékát, a Sekiro: Shadows Die Twice-t a Microsoft E3-as konferenciáján leplezték le, és kapásból sokan összehasonlították a fejlesztők korábbi játékaival, a Dark Souls szériával. Robert Conkey producer és Yasuhiro Kitao promóter a DualShockers-nek adott interjújában kifejtették, hogy mivel is lesz különb az új jövevényük mint a Souls széria.

A Sekiro: Shadows Die Twice-ban a harcrendszer egy teljesen más felfogásra épül, hisz itt lehetőségünk lesz elrejtőzni, ezzel elkerülve konfliktushelyzeteket. A pályák bejárhatóságában a vertikalitás sokkal inkább szerepet fog játszani, illetve a tény, hogy egyik kezünkbe lehet kard, míg a másikkal a grappling hook mechanikát tudjuk előcsalni, szintén a pályák komplexitását igyekszik kihasználni.

Míg a Dark Souls-ban tudtunk kasztot váltani, a Sekiro: Shadows Die Twice-ban csak a nindzsa kaszt várja a játékosokat. Nem lesz stat rendszer sem, a játék ezen része egy teljesen új szisztémára épül, melyet egyelőre a fejlesztők nem részleteztek. Természetesen kaparinthatunk meg majd új képességeket, fegyvereket, és fejleszthetjük is azokat.

Bár lesznek eltérések, a sztorimesélés módja ugyanolyan kísérletező jellegű lesz mint a Souls játékoké, de a két úriember elmondása alapján nem kell attól tartanunk, hogy főhősünk motivációja nem lesz egyértelmű. A Sekiro: Shadows Die Twice 2019 elején érkezik Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokra.
Sekiro: Shadows Die Twice című játékon, mint a hírhedten nehéz Dark Souls-on, a bemutatott videóanyag alapján sokan egyből összekapcsolták a két címet, de most megtudtuk, hogy miben is fognak különbözni.'>
7 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

petrovicsz

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Ez egy teljesen másfajta játék. Szerintem el is várható hogy teljesen másmilyen legyen.

válasz erre

VaPe

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Az egyik legvárósabb cím most nálam.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 3 hónapja és 12 napja

Hellblade írta:
Most meg ezek a ninjás/szamurájos bizbaszok kezdtek el ömleni..tervezem a Nioh-t,de jó lenne már egy új Dark souls,vagy Bloodborne..én legalábbis jobban bírom a dark fantasy cuccokat..
Azért az ömléstől messze vannak, plusz mindkét fejlesztő japán, a Nioh-nál még a ninja is benne van a fejlesztők nevében... röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 3 hónapja és 12 napja

Amúgy stílusában ugyanaz lesz mint a Dark Souls? Olyan izometrikus cucc?

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 3 hónapja és 12 napja

Hála istennek. Ne is legyen ugyanolyan, azt nagyon utálom amikor a fejlesztőcsapatok új címmel de ugyanolyan játékokat adnak ki állandóan.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 3 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

Sekiro: Shadows Die Twice
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja