A Rockstar állítólag visszalépett a Red Dead Redemption és a GTA IV feldolgozásától

2022. július 06.
41.9361
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hogy nem minden GTA-játékot lehet letuszkolni a rajongók torkán, azt mi sem bizonyítja jobban más, minthogy a GTA The Trilogy: Definitive Edition kifejezetten rosszul, de mindenképpen várakozásokon alul teljesített.
 

Ez elsőre nem tűnhet óriási katasztrófának, de Tez2 belsős információi szerint olyan döntésre ösztönözte a Rockstar csapatát, ami már sokakat bánthat, így egészen konkrétan emiatt nem kap feldolgozást sem a Red Dead Redemption első része, sem a GTA IV, holott mindkettőre igazán ráférne már egy alapos grafikai felújítás.

Természetesen nem szabad elfelejteni, hogy mindkét projekt csak pletyka szintjén létezett, ennek megfelelően egyelőre felesleges búsulni miattuk, hiszen rengeteg víz lefolyhat még addig a Dunán, és a Rockstar véleménye is megváltozhat.
5 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nekem a GTA IV a kedvenc epizódom, de nem vártam / várom a felújítást. Unom a grafikai tuningot, főleg abban a minőségben, amit a DE kapott. Ott is csak azt várom, hogy jól bezuhanjon az ára, mert sajnos van egy olyan kényszerem, hogy a fizikai kiadású GTA-nak a polcomon a helye
RDR más tészta, újabb platformokra történő feldolgozásnak örültek volna az emberek. Bár szerény személyemnek nem volt túl izgalmas a játék, vontatottnak éreztem.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Rockstar már azzal felidegesít hogy hírt ad magáról.

válasz erre

rDAVE

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ezek simán jól fogynának optimalizálva és minimálisan szebb látvánnyal a mai konzolokon... GTA The Trilogy: Definitive Edition is hatalmas érdeklődést váltott ki, csak önmaga paródiájába fordult a dolog.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nem csodálom, már mindenki unja hogy nincs új epizód, csak a felújítgatások..

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Pedig ezeket még érdemes is lett volna, elég régiek és nagy kedvencek voltak.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt