A Resident Evil 4 Remake rajongói a volt brit miniszterelnököt látják a főgonoszban

2023. március 07.
25.7981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Annak ellenére, hogy a Resident Evil 4 Remake komolyabb hangvételűnek tűnik, néhány rajongó nem tud nem viccesen rámutatni arra, hogy Ramon Salazar feltűnően hasonlít az egykori brit miniszterelnökre, Margaret Thatcherre.

Az eredeti Resident Evil 4 sokak szívében különleges helyet foglal el, míg az első három játék megalapozta a Resident Evil nevet, a 2005-ös rész volt az, amely új szintre emelte. Van azonban egy dolog, amin egyesek nehezen tudnak túllépni, jelesül, hogy a Resident Evil 4 Remake egyik főellensége, Salazar kísértetiesen hasonlít a néhai Margaret Thatcherre.

A SMlTTENMITTENS nevű Twitter-felhasználó elmondta, észre sem vette, hogy a készülő cím egyik állóképe Salazarról készült és tévesen azt hitte, hogy a néhai politikusnő képe. Biztosan nem szándékos a dizájnválasztás, de néhány játékosnak ezek után nehéz lesz nem úgy tekintenie a gonosztevőre, mint a konzervatív politikai vezető digitális ábrázolására.

Resident Evil 4 Remake komolyabb hangvételűnek tűnik, néhány rajongó nem tud nem viccesen rámutatni arra, hogy Ramon Salazar feltűnően hasonlít az egykori brit miniszterelnökre, Margaret Thatcherre.'>
4 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

És tényleg! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Be****ás! röhögő smiley

válasz erre

Mikee

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Amúgy tényleg hasonlít rá! röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

De hülyék! röhögő smiley

válasz erre
Resident Evil 4 Remake
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja