A PS Plus-előfizetők most ingyenesen kipróbálhatják a The Last of Us Part 1-et

2023. január 16.
39.9801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Ma debütált az HBO élőszereplős The Last of Us sorozatának első epizódja, a premiert pedig azzal ünnepli meg a Sony, hogy ingyenesen kipróbálhatják a nemrégiben debütált The Last of Us Part 1-et a PlayStation Plus Premium szolgáltatás előfizetői.

Nagy nap a mai a The Last of Us-rajongók számára, hiszen a mai napon debütált HBO Maxon a The Last of Us élőszereplős sorozat legelső epizódja. (A teljes évadról írt kritikánkat ide kattintva olvashatjátok el). A Sony igyekszik meglovagolni a sorozat keltette hype-ot, a The Last of Us Part 1 a PlayStation Plus Premium előfizetői számára ingyenesen elérhetővé vált.

Üröm az örömben, hogy egy kétórás próbaverziót kaptunk, a nosztalgiázni vágyók, valamint a szériával most ismerkedők legalább így kapnak egy kis ízelítőt a posztapokaliptikus kalandból.
PS Plus előfizetés természetesen kell a próbaverzió kipróbáláshoz, amiért 5100 forintot kell fizetni, de cserébe a felhőn keresztül játszható klasszikusok is elérhetővé válnak a számunkra.

A PC-s változatra sajnos még egy kicsit várni kell, a The Last of Us Part 1 asztali számítógépeken március 3-tól válik elérhetővé, nem sokkal az HBO-s The Last of Us sorozat utolsó epizódjának az érkezése előtt, ami március 13-án fog debütálni.

The Last of Us Part 1-et a PlayStation Plus Premium szolgáltatás előfizetői.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Nem rossz marketing, jó hogy megint vannak demók, én ennek nagyon örülök.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Szerintem aki akarta már rég kipróbálta..

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Szerintem aki Plusozik, az már rég megvette. mosolygó smiley

válasz erre
The Last of Us Part 1
27.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja