A nehézségek ellenére decemberben megjelenhet a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

2023. augusztus 13.
17.0681
Botyi profilja, adatai
Botyi
A STALKER 2: Heart of Chornobyl hosszas fejlesztése hamarosan véget érhet, előkerült egy idei, december elsejei megjelenési dátum, bár ezt hivatalosan nem erősítették meg, azonban több helyen is ez szerepel.

A játék fejlesztése során a GSC Game World számos nehézséggel néz szembe, ezek szinte mind abból erednek, hogy ők egy ukrán stúdió és ezért erősen érintettek az orosz invázióban. A hátráltatások odáig jutottak, hogy egy orosz hacker célpontjává váltak, aki kiszivárogtatta a játék egy belső verzióját.

Az új fejleményt Andrew Marmo újságíró szúrta ki, megosztva egy oldalt a Palion weboldaláról, a cégről, amely a játékot hirdeti a GSC nevében. Itt a megjelenés dátumaként ez év december 1-je szerepel, annak ellenére, hogy a stúdió még nem tett hivatalos bejelentést.

Jelenleg a megjelenési dátumról utoljára annyit hallottunk, hogy a 2023-as megjelenést célozzák meg, miután az eredeti, 2022 decemberi dátumról elhalasztották. Marmo megjegyezte, más játékok az oldalon december 31-ét használják, nem pedig december 1-jét, ráadásul az Amazon is december 1-jei megjelenési dátumot tüntet fel.

3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 6 napja

Mondjuk a fejlesztő csapat hamar lelépett egy másik országba szóval olyan nagyon sok nehézség nincsen..

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 7 napja

Hajrá hajrá, nagyon várós!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 napja

Kíváncsi leszek. Remélem tényleg jön, nagyon tolnám már!

válasz erre
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
22.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja