Advertisement

A Naughty Dog a jövőben már nem készít több Uncharted-játékot

2023. január 26.
47.6301
Mikee profilja, adatai
Mikee
Neil Druckmann, a Naughty Dog társelnöke egy interjúban megerősítette, a jövőben nem készít a stúdió több Uncharted epizódot, amennyiben vissza is térne valaha Nathan Drake egy új kalandra, azt egészen biztos, hogy nem ők fogják már készíteni.
Advertisement

A Naughty Dog háza táján jelenleg most minden a The Last of Us körül forog, a nemrég debütált HBO-s sorozat mellett a fejlesztők nagyban hegesztik a The Last of Us különálló multiplayer epizódját, valamint a harmadik részről is keringenek pletykák. A BuzzFeednek adott interjúban a Naughty Dog társelnöke, Neil Druckmann kitért arra is, hogy a stúdió mire készül a közeljövőben.

Sajnos akik arra számítottak, hogy egy új Uncharted epizódon dolgoznak a srácok, azokat ki kell ábrándítanunk, Neil Druckmann szerint habár az Uncharted elképesztően sikeres volt, az Uncharted 4-el pontot tettek a történet végére. Hiába lett a negyedik epizód az egyik legjobban fogyó játékuk, végül úgy döntöttek, hogy továbblépnek. Ettől függetlenül nincs kizára, hogy más stúdiók esetleg dolgoznak majd a jövőben valamilyen Uncharted részen.
Advertisement
4 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 1 napja

Végülis négy részt megélt, nem csodálom.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 napja

Hát ez nekem rohadt meglepő most!

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 napja

Ez nem jó hír.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 napja

Nanebazd!!!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaBotyi profilja