A megjelenésig még csiszolják a Final Fantasy VII Rebirth performance módját

2024. február 15.
12.8611
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Final Fantasy VII Rebirth múlt héten megjelent demója a legtöbb felhasználónak nagyon tetszett, akik azonban 60 fps-es performance modeban próbálták ki, nem voltak annyira lenyűgözve a játék grafikájától.


A közösségi médiában számos példát hoztak az elmosódott textúrákról és a rossz megvilágításról, ami aggodalomra adott okott a teljes változatra nézve. A Square Enix gyorsan elismerte a problémákat és megígérte, hogy ezeket a demó következő, február 21-én megjelenő frissítésével kijavítják.

Ugyanis a Final Fantasy VII Rebirth demója egy új résszel bővül, a Junon régió egy szeletét fedezhetjük majd fel Clouddal és a bandával. Hogy a Square Enix hogyan tudta elrontani a demó vizuális megjelenítését, azt csak ők tudják, de vélhetően a játék a lehető legjobban fog kinézni mindkét modeban, amikor február 29-én megjelenik.

Final Fantasy VII Rebirth múlt héten megjelent demója a legtöbb felhasználónak nagyon tetszett, akik azonban 60 fps-es performance modeban próbálták ki, nem voltak annyira lenyűgözve a játék grafikájától.'>
1 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hát nyilván ez így szokott lenni. mosolygó smiley

válasz erre
Final Fantasy VII Rebirth
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja