A megjelenés óta már 2 millió játékosa volt a Wasteland 3-nak

2021. december 08.
48.4631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az inXile Entertainment-féle Wasteland 3, a tavalyi év egyik jobb szerepjátéka továbbra is sikert sikerre halmoz, és ezt hivatott alátámasztani a fejlesztőcsapat Twitter posztja, amely szerint a megjelenés óta kétmillió játékosa volt.

A tweetben úgy fogalmaznak, hogy mélyen örömteli, hogy ilyen sokakkal megoszthatták történeteiket és ötleteiket, és köszönik ezt mindenkinek. Tekintettel arra, hogy az Xbox Game Pass-on is elérhető a szoftver, az eladások száma nem ismert.

A 2020 augusztusában Xbox One-ra, PS4-re és PC-re megjelenő játékban az Arizona Rangers csapata Coloradóba merészkedik, hogy a vezetőjével, a Patriarchával tárgyaljon utánpótlás kapcsán. Ez egy hosszú küldetést eredményez, melynek során le kell vadászniuk a Patriarch gyermekeit, miközben felfedezik a pusztaságot és mindenféle őrült vásárlókkal találkoznak.

Wasteland 3, a tavalyi év egyik jobb szerepjátéka továbbra is sikert sikerre halmoz, és ezt hivatott alátámasztani a fejlesztőcsapat Twitter posztja, amely szerint a megjelenés óta kétmillió játékosa volt.'>
2 hozzászólás

Gólem

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Egész komoly!

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Az mondjuk tényleg nem gyenge!

válasz erre
Wasteland 3
17.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaKisember001 profilja