A megjelenés előtt már nem lesz több béta az Overwatch 2-ben

2022. augusztus 07.
24.5171
Mikee profilja, adatai
Mikee
Sokan reménykedtek benne, hogy a Blizzard népszerű hero shooter játékának, az Overwatch folytatásának a megjelenés előtt még lesz egy nyílt bétája, a fejlesztők viszont gyorsan lehűtötték a kedélyeket.
 

Kevesebb mint két hónap van hátra az új epizód, az Overwatch 2 megjelenéséig, a játékosok pedig már tűkön ülve várják a következő Blizzard FPS érkezését, egy harmadik béta a játékhoz sokak szerint nem lenne ördögtől való ötlet. A Blizzard alelnöke, Jon Spector szerint erre ne nagyon számítsunk, a stúdió nem tervezi, hogy a megjelenés előtt egy harmadik bétát fog tartani.

Jon szerint a csapat elég "értékes visszajelzést" kapott az alfa és két nyilvános bétateszt során. Tudják, hogy a játékosoknak sok kérdésük van még a játékkal kapcsolatban és hogy sokan szívesen fejest ugranának a harmadik tesztfázisba, viszont erre már nem lesz lehetőség a megjelenés előtt.

Tehát ahelyett, hogy egy harmadik bétát is tartanának, minden erőfeszítésüket az október 4-i launch-ra összpontosítják. A második részben Sojourn, Junker Queen és egy egyenlőre ismeretlen support hős fog majd érkezni a megújult 5v5 PvP élmény mellett. Átdolgozott hősökre, új térképekre és játékmódokra is számíthatunk majd, bízunk benne, hogy a Blizzard a hátralévő időt tényleg a játék polírozására, a hibák kijavítására fogja szánni.
6 hozzászólás

Mordorer

2 hónapja, 2 napja

Mekkorát fog ez bukni te jó ég.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 2 napja

Mennyire fog hiányozni, jajj...

válasz erre

muki

2 hónapja, 2 napja

Most mi lesz bakker. Az egész egy vicc amúgy hogy ebből folytatást akarnak, csak azért hogy még egy bevételi forrás legyen pluszban. Undorító, nagyon rossz irányba megy a cég.

válasz erre

Mikee

2 hónapja, 2 napja

VaPe írta:
Sokan dőltek most a kardjukba.
Igazából én kipróbáltam volna, így várhatok a megjelenésig.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 napja

Sokan dőltek most a kardjukba.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 napja

Overwatch 1 SE.

válasz erre
Overwatch 2
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja