Advertisement

A jövő szuperautója debütált a Gran Turismo 7-ben

2022. november 28.
39.3351
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Gran Turismo 7 hivatalos Twitter-oldalán közzétett 1 perces videóban megjelent a Ferrari Vision GT, egy olyan autó, amely csak a digitális világban létezik, a játékba pedig egy hónap múlva fut be, a fejlesztésbe bevonták az olasz autógyárat is.
 

Az autó a Gran Turismo World Finals részeként debütált, amelyet az elmúlt hétvégén Monte Carlóban, Monacóban rendeztek meg és egybeesett a versenysorozat 25. évfordulójának eseményével. "A digitális koncepcióautót két és fél éve fejlesztik a Ferrarinál" - magyarázta Flavio Manzoni, a tervezésért felelős alelnök az esemény során a GTPlaneten megjelent hír szerint.

A Ferrari minden részlegét bevonták az alkotási folyamatba, különösen az aerodinamikai és mérnöki részlegeket, mivel megpróbálták elképzelni a jövő szuperautóját. A Gran Turismo alkotója, Kazunori Yamauchi is ott volt a leleplezésen, megjegyezve, hogy a Vision GT projekt kilenc éve készül.

Manzoni a következőket mondta:

Az ötlet az volt, hogy olyasmit alkossunk, ami ellentmondásnak tűnik, de nem az. Valami precíz és éles, de egyben organikusat akartunk építeni. Ez az ellentmondás teszi valami igazán különlegessé.


A rajongói reakciók értékelése könnyebb lesz, miután a játékosok ténylegesen kipróbálhatják a Gran Turismo 7-ben december 23-tól PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

3 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nagyon kemény.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nem gyenge hogy tényleg a Ferrarisokkal tervezték!

válasz erre

Moby Dick

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ahh nagyon állat.

válasz erre
Gran Turismo 7
22.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaBotyi profilja