A jövő héttől elérhető lesz a Death Stranding a PC-s Game Pass kínálatában

2022. augusztus 20.
5.0591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Korábban csak pletykaszinten merült fel, hogy Hideo Kojima díjnyertes akciójátéka, a Death Stranding bekerül az Xbox Game Pass játékkínálatába, most már egészen biztos a dolog, sőt megjelenési dátumot is kaptunk.

A Death Stranding a viszonylag rövid tartó PS4-es exkluzivitás után PC-re, majd tavaly ősszel PlayStation 5-re is megjelent, hamarosan pedig a PC-s Game Pass felhasználók ingyenesen is elmerülhetnek majd a posztapokaliptikus GLS-futár, Sam Porter Bridges kalandjaiban.

A Game Pass-ba érkező verzióban ugyanúgy elérhető lesz az ultrawide mód, a fotó mód, továbbá a Game Pass Edition tartalmazni fog különféle játékban feloldható tárgyakat, mint pl. a Chiral Gold / Omnireflector "Ludens Mask" napszemüveget, az arany és ezüst színekben pompázó Power Skeleton, All-Terrain Skeleton és Armor Plate felszereléseket is.

A Death Stranding egészen pontosan augusztus 23-án lesz elérhető a Game Pass kínálatában, amennyiben eddig kimaradt a játék, itt az idő pótolni. Természetesen csak a PC-s Game Pass kínálatában lesz elérhető a futárszimulátor, Xbox konzolokra ne nagyon várjuk a megjelenést.



Nézd nagyban ezt a videót!



Death Stranding bekerül az Xbox Game Pass játékkínálatába, most már egészen biztos a dolog, sőt megjelenési dátumot is kaptunk.'>
4 hozzászólás

VaPe

1 éve, 9 hónapja és 18 napja


válasz erre

fighterlaci

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Tiszta képzavar bameg. röhögő smiley

válasz erre

zender

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Na kb most kezdi el megérni a pass. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Egész fura ezt így olvasni... Nekem még mindig egy PS játék, erre PC-n, Microsoftos szolgáltatásban lesz ingyen...

válasz erre
Death Stranding
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja