A hónap végén érkezik a Lost Judgment fizetős bővítménye, a The Kaito Files

2022. március 07.
34.4351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Sega bejelentette, hogy március 28-án jelenik meg a Lost Judgment fizetős bővítménye, a The Kaito Files, melyet az Ultimate Edition és a Season Pass is tartalmazni fog - ahogy a cím is jelzi, a játékosok Yagami barátját, Masaharu Kaitót irányítják majd négy új fejezeten keresztül.

A történet során Kaito egy olyan ügyben nyomoz, amelyben eltűnt exe, Mikiko érintett. Kaitónak össze kell fognia Junnal, aki azt állítja, hogy a fia, és egy Kamurochóban működő szindikátussal, valamint a saját múltjával kell megbirkóznia, hogy megtalálja Mikikót.

Az új bossokkal való harc és az új gyűjtemények megszerzése mellett Kaito saját harcstílusokkal is rendelkezik. A Bruiser jó az agresszív harcra, míg a Tank jó védekezést biztosít.

Kaito rendelkezik Primal Focus-szal is, ami segít a nyomok és gyanúsítottak felkutatásában, saját ösztöneinek felhasználásával.
Lost Judgment fizetős bővítménye, a The Kaito Files, melyet az Ultimate Edition és a Season Pass is tartalmazni fog - ahogy a cím is jelzi, a játékosok Yagami barátját, Masaharu Kaitót irányítják majd négy új fejezeten keresztül.'>
1 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 6 hónapja és 20 napja

Nekem ez kimarad.

válasz erre
Lost Judgment
18.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja