A hétvégén ingyenesen kipróbálható a Far Cry 6

2022. március 23.
31.8111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Ubisoft ingyenes hétvégét kínál azoknak, akik szeretnék kipróbálni a Far Cry 6-ot - az alkotás holnaptól, március 24-től március 27-ig ingyenesen játszható PlayStation, Xbox és PC platformokon az Epic Games Store és a Ubisoft Store áruházban.

A játék és a hozzá tartozó DLC-k a Ubisoft+ előfizetéshez is járnak PC-n, a Stadián és az Amazon Lunán. Az újonnan belépők mától előretölthetik a játékot, ami az ingyenes hétvége kezdetén hozzáférést biztosít a teljes játékhoz, beleértve az összes eddig megjelent ingyenes letölthető tartalmat is. A vásárláskor minden fejlődés átkerül a teljes játékba.

A játék emellett akciósan is megvásárolható. Mostantól március végéig 40%-os kedvezményt vehetsz igénybe a Spring Sale keretében a Ubisoft Store-ban.
Far Cry 6-ot - az alkotás holnaptól, március 24-től március 27-ig ingyenesen játszható PlayStation, Xbox és PC platformokon az Epic Games Store és a Ubisoft Store áruházban.'>
4 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 2 hónapja és 8 napja

Lehet ki is próbálom... Előrendeltem, aztán lemondtam, a teszt amikor kijött, nagyon rákattantam, de a mai napig nem vettem meg. röhögő smiley Ez most egy jó akció.

válasz erre

Tommy

2 éve, 2 hónapja és 8 napja

De minek? Ha valaki akarta tolni, már megtette. Ezeket sosem értettem.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 2 hónapja és 8 napja

Annyi idő alatt végig is lehet vinni. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 2 hónapja és 8 napja

Aki akarta már megvette szerintem.

válasz erre
Far Cry 6
20.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja