A Google állítólag átkereszteli a Stadiát, és egy teljesen új stratégiát vezet be

2022. február 05.
25.7961
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Google azt tervezi, hogy a Stadia technológiáját úgy alakítja át, hogy vállalatokkal együttműködve "fehér címkével" látja el a techóriás streaming szolgáltatását működtető technológiát - írja a Business Insider.
 

A forrás szerint az új partnerséget Stadiáról "Google Stream"-re fogják átnevezni. Több vállalat is - köztük a Capcom és a Bungie - vizsgálja a saját streaming platformját.

A Google is szélesíti látókörét, és a jelek szerint más cégekkel is tárgyalt, például a Peloton edzőeszközöket gyártó céggel. A Business Insider értesülései szerint a két vállalat közötti beszélgetések között szerepel, hogy a Peloton "back-end" szolgáltatója lehet-e a fitneszbicikli-családján futó játékoknak.

A fehér címkés termékeket a kiskereskedők saját márkajelzéssel és logóval árusítják, de magukat a produktumokat egy harmadik fél gyártja. Fehér címkézésről akkor beszélünk, ha egy termék gyártója a vevő vagy a forgalmazó által kért márkajelzést használja a sajátja helyett.
6 hozzászólás

zender

8 hónapja, 1 hete

Elég rosszul megy nekik.

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 1 hete

Csak akkor van esélye, ha egy plusz opcióként ingyen vagy jelképes havi párszáz forintért adják a normális játékok mellé mint lehetőség. Egyébként önmagában halott ügy.

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 1 hete

Nem vagyok meglepve ezen a vergődésen. Ez az a piac ami még senkinek nem ment, a Google meg nem is szenvedélyből állt neki, mint a többiek. Olyan árazással ami van náluk, életképtelen a dolog.

válasz erre

Imperator

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Kipróbáltam a stadiát, és összességében egy nagyon jó szolgáltatás lehetne, ha nem ilyen béna módon nyúltak volna hozzá, a game pass és geforce now mérföldekkel kedvezőbb. Kezdve hogy Stadián külön meg kell vásárolni minden játékot az előfizetés mellé, ráadásul sok játéknál pl. GR Wildlandsnél csak azzal tudsz játszani, aki szintén stadián vette meg.

válasz erre

fighterlaci

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Az is valami hogy nem adják fel..

válasz erre

Gólem

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

A mostani helyzetnél csak jobb lehet.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja