A Google állítólag átkereszteli a Stadiát, és egy teljesen új stratégiát vezet be

2022. február 05.
26.2391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Google azt tervezi, hogy a Stadia technológiáját úgy alakítja át, hogy vállalatokkal együttműködve "fehér címkével" látja el a techóriás streaming szolgáltatását működtető technológiát - írja a Business Insider.

A forrás szerint az új partnerséget Stadiáról "Google Stream"-re fogják átnevezni. Több vállalat is - köztük a Capcom és a Bungie - vizsgálja a saját streaming platformját.

A Google is szélesíti látókörét, és a jelek szerint más cégekkel is tárgyalt, például a Peloton edzőeszközöket gyártó céggel. A Business Insider értesülései szerint a két vállalat közötti beszélgetések között szerepel, hogy a Peloton "back-end" szolgáltatója lehet-e a fitneszbicikli-családján futó játékoknak.

A fehér címkés termékeket a kiskereskedők saját márkajelzéssel és logóval árusítják, de magukat a produktumokat egy harmadik fél gyártja. Fehér címkézésről akkor beszélünk, ha egy termék gyártója a vevő vagy a forgalmazó által kért márkajelzést használja a sajátja helyett.
6 hozzászólás

zender

2 éve, 4 hónapja és 18 napja

Elég rosszul megy nekik.

válasz erre

VaPe

2 éve, 4 hónapja és 18 napja

Csak akkor van esélye, ha egy plusz opcióként ingyen vagy jelképes havi párszáz forintért adják a normális játékok mellé mint lehetőség. Egyébként önmagában halott ügy.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 4 hónapja és 18 napja

Nem vagyok meglepve ezen a vergődésen. Ez az a piac ami még senkinek nem ment, a Google meg nem is szenvedélyből állt neki, mint a többiek. Olyan árazással ami van náluk, életképtelen a dolog.

válasz erre

Imperator

2 éve, 4 hónapja és 19 napja

Kipróbáltam a stadiát, és összességében egy nagyon jó szolgáltatás lehetne, ha nem ilyen béna módon nyúltak volna hozzá, a game pass és geforce now mérföldekkel kedvezőbb. Kezdve hogy Stadián külön meg kell vásárolni minden játékot az előfizetés mellé, ráadásul sok játéknál pl. GR Wildlandsnél csak azzal tudsz játszani, aki szintén stadián vette meg.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 4 hónapja és 19 napja

Az is valami hogy nem adják fel..

válasz erre

Gólem

2 éve, 4 hónapja és 19 napja

A mostani helyzetnél csak jobb lehet. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja