A franchise legerősebb rajtját tudhatja magáénak a Final Fantasy VII Remake

2020. május 22.
10.0371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az NPD kimutatásai szerint borzasztóan erős rajtot vett a Final Fantasy VII Remake, ugyanis a legjobb eladásokat produkálta a friss etap a komplett franchise tekintetében, ezzel kiütve az eddigi csúcstartót, a Final Fantasy XV-t.

Továbbá a eddigi legjobban fogyó PS4-exkluzívról beszélhetünk 2020-ban, bár nagy valószínűséggel a Ghost of Tsushima és a The Last of Us Part 2 ezt még jócskán meg fogja rengetni - főleg utóbbi. Ha ez még nem lenne elég, akkor arról is hírt kaptunk, hogy az összes platformot figyelembe véve a Final Fantasy VII Remake a harmadik legjobban fogyó szoftver az idei esztendőben.

Felzárkózni a Final Fantasy XV-höz összeladásban viszont nem lesz egy fáklyásmenet, lévén 2019 decemberében, azaz három évvel a megjelenés után ott már 8,9 milliós eladásról beszélhettünk, ami valljuk be, erős.

Nézd nagyban ezt a videót!Final Fantasy VII Remake, ugyanis a legjobb eladásokat produkálta a friss etap a komplett franchise tekintetében, ezzel kiütve az eddigi csúcstartót, a Final Fantasy XV-t.'>
1 hozzászólás

Vidoros

4 éve, 5 hónapja és 4 napja

Bakker végignéztem a videót, hátha lesz benne valami, de ez ***** unalmas volt! röhögő smiley

válasz erre
Final Fantasy VII Remake
19.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profilja